Catedrala din Urziceni | Acțiuni filantropice cu prilejul Sfintelor Paști

Comunitatea Parohiei Sfinții Împărați Constantin și Elena din Urziceni a organizat marți mai multe acțiuni filantropice, cu prilejul apropierii Sfintelor Paști.

Programul social din 11 aprilie 2017 s-a desfășurat sub îndrumarea preoților slujitori ai Catedralei, în mai multe locații din oraș.

Tinerii de la Complexul de Servicii Sociale din Urziceni au participat la o cateheză despre patimile Mântuitorului susținută de Pr. Bogdan-Ionuț Stancu, Parohul Catedralei, după care au primit daruri constând în alimente, dulciuri și produse de igienă.

La Spitalul Municipal Urziceni, după ce au rostit rugăciuni pentru însănătoșire, slujitorii Catedralei Sfinții Împărați Constantin și Elena au încurajat pe cei bolnavi și familiile acestora, oferindu-le daruri.

În aceeași zi, preoții au vizitat credincioșii cu posibilități reduse din cartierul Katanga: bătrânii singuri, persoanele imobilizate la pat și văduvele. Aceștia au primit binecuvântarea preoților care le-au stropit casele cu agheasmă și le-au dăruit alimente pentru masa de Paști.

Totodată, alte douăzeci de familii din parohiile misionare Bițina (Movilița) și Hagiești (Sinești) au primit ajutoare.

Pr. Bogdan-Ionuț Stancu, Parohul comunității, a transmis mulțumiri și urări de bine celor care au sprijinit acțiunile filantropice. Acestea au fost posibile cu sprijinul credincioșilor din parohie și prin sponsorizarea primită din partea unui retailer.

Comentarii Facebook


Știri recente