Casă nouă pentru o familie cu șapte copii oferită de Mitropolia Banatului

Mitropolitul Ioan al Banatului a oferit în ajunul Crăciunului o casă nouă pentru o familie cu șapte copii  din localitatea Satchinez, județul Timiș, ai căror tată s-a îmbolnăvit grav.  

Mama copiilor, în ciuda sărăciei se străduia să țină copii la școală pentru a le putea oferi un viitor, lucru care a atras atenția părintelui Vasile Baboș de la biserica din Dumbrăvița, informează Mitropolia Banatului.

Preotul le-a oferit sprijin material, dar și duhovnicesc vreme îndelungată, dar pentru că locuința familiei se afla într-un stadiu avansat de degradare, acesta a cerut ajutorul Mitropoliei Banatului.

Luni, 24 decembrie, Mitropolitul Ioan a înmânat cheile noii case și a adresat familiei câteva îndemnuri:

„Prin râvna deosebită a părintelui Vasile sunteți în casă nouă. Vă rugăm să vă păstrați credința în Dumnezeu așa cum ați avut-o până acum deoarece casa aceasta este rodul credinței dumneavoastră”.

„Întâi de toate v-a aflat Hristos și iată prim mila lui Dumnezeu aveți această casă acum”, a spus Înaltpreasfinția Sa.

De asemenea, beneficiarii au primit lemne pentru foc, alimente, haine, așternuturi, tacâmuri, veselă, dar și un frigider nou.

Noua casă este una de tip modular, cu 3 camere, bucătărie, grup sanitar și a fost racordată la toate utilitățile necesare.

Foto credit: Mitropolia Banatului

Comentarii Facebook


Știri recente