Casa bucuriei a așezământului Sfântul Iosif cel Milostiv din Bârlad, în „slujba dragostei și a inocenței”  

Preasfințitul Părinte Ignatie a binecuvântat joi noul corp de clădire al Așezământului „Sfântul Ierarh Iosif cel Milostiv” din Bârlad „pus în slujba dragostei şi a inocenţei”.

„Ne propunem ca fiecare centru social al Episcopiei noastre să fie, în primul rând, un loc al dragostei. Centrul acesta este pus în slujba dragostei şi a inocenţei. Ori de câte ori îi slujim pe copii, nu facem altceva decât să slujim dragostea şi inocenţa”, a spus Episcopul Hușilor după slujba de sfințire.

Numeroși copii in costume populare au participat la slujba de sfințire. Foto credit: Episcopia Hușilor

Aşezământul Social „Sfântul Ierarh Iosif cel Milostiv, Mitropolitul Moldovei” din Bârlad este parte integrantă a Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși, informează site-ul eparhial.

Preasfinția Sa a fost însoțit la eveniment de părintele consilier Vladimir Beregoi, preşedintele Asociaţiei.

Noul corp de clădire ,,Casa Bucuriei”, este format din sală de studiu, sală de recreere și birouri.

Aşezământul dispune de două module de asistență socială pentru 50 de beneficiari: un Centru de zi pentru 25 de copii și un Serviciu de îngrijire la domiciliu pentru 25 de persoane vârstnice.

Foto credit: Episcopia Hușilor

Comentarii Facebook


Știri recente

Patriarhul Daniel: Sfântul Nicolae prevestește bunătatea lui Moș Crăciun sau iubirea milostivă a lui Dumnezeu

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a asistat marți la Spectacolul cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”, organizat de Sectorul învățământ şi activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureștilor la Palatul Patriarhiei. În cuvântul rostit…