Cartea „Sfântul Ierarh Vasile cel Mare și familia lui” va fi lansată printr-un atelier de lectură la Parohia Cotroceni

Parohia Cotroceni – Răzoare din București găzduiește joi seară, de la ora 18:00, lansarea cărții pentru copii „Sfântul Ierarh Vasile cel Mare și familia lui”, scrisă și ilustrată de Ani-Eliza Busuioc și publicată la Editura Basilica a Patriarhiei Române.

Vor participa Părintele Costel Burlacu, Protopopul Sectorului VI al Capitalei, și Părintele Florin Nectarie Busuioc, Protopopul Sectorului III.

Organizatorii au anunțat că lansarea va fi însoțită de un „atelier de lectură pentru părinți și copii”.

Cartea prezintă pe înțelesul copiilor rolul important al familiei în creșterea și formarea sfinților.

Ani-Eliza Busuioc este redactor la Editurile Patriarhiei și autoarea mai multor cărți pentru copii. Din seria dedicată copilăriei sfinților, ea a mai scris și ilustrat cartea „Sfântul Mucenic Pantelimon și mama sa, Euvula”.

Cartea „Sfântul Ierarh Vasile cel Mare și familia lui” se poate cumpăra online de la Librăria Cărților Bisericești.

Parohia Cotroceni – Răzoare are trei hramuri: „Sf. Vasile cel Mare”, „Sf. Cuv. Parascheva” și „Sfinţii Români” (Duminica a 2-a după Rusalii) și este situată pe Strada Drumul Sării nr. 119, Sector 6.

Foto credit: Librăria Cărților Bisericești

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…