Carte de colorat despre Săptămâna Patimilor, la Arad

O nouă carte de colorat pentru copiii arădeni a văzut lumina tiparului, vineri, 18 martie 2016. Acest proiect cultural-artistic și social-educativ s-a realizat între Arhiepiscopia Aradului, Centrul Cultural Județean Arad și Consiliul Județean Arad, a precizat Arhim. Teofan Mada, vicar eparhial.

În sprijinul activității catehetice din grădinițele și școlile arădene noua carte de colorat pentru copii are ca temă Săptămâna Patimilor. Imaginile originale au fost realizate de artista arădeană Angela Hanc.

Cartea de colorat s-a tipărit într-un tiraj de 3000 de exmplare, de care vor beneficia cu titlu gratuit copii din grădinițele și școlile arădene, dar și copii defavorizați din centrele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…