Cariera și familia să le faceți aici, acasă, nu în afara țării – Mitropolitul Teofan la Marșul Absolvenților

„Cariera și familia să le faceți dacă se poate aici, acasă, nu în afara țării” a fost unul dintre îndemnurile adresate vineri de Mitropolitul Teofan miilor de studenți care vor absolvi anul acesta facultatea la Iași.

Marșul Absolvenților s-a desfășurat la Iași pe traseul Rond Copou – Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” – Biblioteca Centrală Universitară – Str. Gavriil Musicescu – Piața Unirii – Bulevardul Ștefan cel Mare – Piața Palatului, informează Doxologia.

În Piața Palatului, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei le-a recomandat studenților să facă voia lui Dumnezeu urmând trei îndemnuri:

1. Să vă împliniți fiecare în cariera voastră

„Să ajungeți într-o bună zi și să fiți mulțumiți de tot ceea ce ați învățat, să primiți pe măsura efortului o carieră, o casă, și poate, spuneți, și mulți bani”.

2. Să vă faceți cât mai devreme o familie

„Am întâlnit mulți oameni fericiți în viață, majoritatea dintre ei având o familie bună, și am întâlnit și mulți oameni nefericiți, iar majoritatea pentru că nu au avut o familie bună. Dumnezeu așteaptă o familie de la voi, bărbat și femeie, să fim clari în ceea ce spunem”.

3. Cariera și familia să le faceți aici, acasă, nu în afara țării. Să vă ajute Dumnezeu!

Moderatul Marșului Absolvenților de la Iași a fost Dan Negru.

Foto & video credit: Doxologia

Comentarii Facebook


Știri recente