Caransebeş | Expoziţia foto: „În Lumina Tradiției”

La demisolul Catedralei Episcopale din Caransebeș s-a desfășurat miercuri, 19 aprilie 2017, vernisajul fotografic intitulat „În Lumina Tradiției”.

În deschiderea evenimentului, tineri din Corul Catedralei Episcopale „Învierea Domnului”, dar și copii și tineri ai Centrului de tineret din Zăgujeni au susținut un recital de pricesne și cântece pascale, recital încununat de poezii rostite în grai bănățean.

Expoziția fotografică a adus în privirile iubitorilor de frumos și de tradițional perspectiva fotografului caransebeșean, Bogdan Comănescu, asupra oamenilor și a locurilor în lumina tradiției.

Om, sentiment și tradiție, asta este ceea ce îmi place mie să transmit. Niciodată, atunci când fotografiez, nu caut ceva anume, ci îmi îndrept obiectivul spre ceea ce simt că trebuie surprins și transmis. Simt, pur și simplu, a precizat fotograful.

Evenimentul a fost organizat de Centrul de voluntariat „Alexandra Florea” al Eparhiei, Centrul de tineret „Acoperământul Maicii Domnului” și Colegiul Național „C. D. Loga” din Caransebeș, prin Cercul de lectură „Fărâmituri de lectură cu ceai”.

Comentarii Facebook


Știri recente