Caransebeș: Credincioșii din Parohia Bocșa au primit vizita ierarhului

Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, a oficiat duminică, 15 ianuarie 2017, Sfânta Liturghie în Parohia Adormirea Maicii Domnului din orașul Bocșa, Protopoiatul Reșița, informează site-ul oficial al eparhiei.

Ceremonialul liturgic a fost săvârșit la demisolul bisericii parohiale, care se află în construcție, iar răspunsurile la strană au fost date de Grupul psaltic Ethos.

La final, ierarhul a vorbit despre problemele administrative ale parohiei și i-a asigurat pe credincioși de sprijinul Centrului Eparhial în finalizarea lucrărilor de construcție.

Știm că vă doriți foarte mult să ieșiți din demisolul acestei biserici și de aceea în acest an ne propunem, noi cei de la Episcopie în colaborare cu dumneavoastră cei de la parohie, să continuăm lucrările la acest sfânt locaș și să îl vedem în cel mai scurt timp acoperit, iar nu peste multă vreme, cu ajutorul lui Dumnezeu, să slujim în biserica propriu-zisă, a spus Preasfințitul Părinte Lucian.

***

Biserica Adormirea Maicii Domnului din Bocșa Română se află în construcție, iar serviciile religioase se oficiază la demisolul sfântului locaș. Construcția bisericii a început în anul 2006.

Comentarii Facebook


Știri recente