Capela Aeroportului Internațional Iași a fost sfințită

Mitropolitul Teofan a sfințit marți după-amiază Capela „Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul” din cadrul Aeroportului Internațional Iași.

La eveniment au participat autorități locale, conducerea și angajații aeroportului.

©Doxologia / Flavius Popa

Pentru amenajarea lăcașului de cult, părintele capelan Gheorghe Fotea a primit rangul de sachelar, iar cei care au contribuit la ridicarea capelei au fost răsplătiți cu distincții de vrednicie, informează Doxologia.

Sursă foto: Facebook / IASI Airport

Capela a fost amenajată din containere, pe patru locuri din parcarea aeroportului. Este doar o construcție provizorie care va fi desființată când va fi dat în folosință noul terminal, unde va exista și spațiu de rugăciune, informează TVR.

Aeroportul Internațional Iași operează zilnic zboruri către mai multe destinații din țară și din Europa. Fluxul anual de pasageri este de peste 1.200.000 de călători.

Foto credit: Doxologia / Flavius Popa

Comentarii Facebook


Știri recente

Arhiepiscopia Bucureștilor va organiza spectacolul „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”

Sectorul Învățământ și activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va organiza Spectacolul cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”, luni, 5 decembrie. Evenimentul va avea loc în Aula Magna Teoctist Patriarhul a Palatului Patriarhiei, începând cu ora 17:00.…