Cântările psaltice compuse de Anton Pann pot fi ascultate pe Spotify și alte platforme online

Cântările psaltice ale lui Anton Pann, în interpretarea grupului de muzică bizantină care îi poartă numele, pot fi ascultate de acum pe Spotify, iTunes, Apple, YouTube și multe alte platforme online.

Grupul vocal de muzică bizantină „Anton Pann” a anunțat că a încărcat albumul Cântări psaltice pe 8 Glasuri din compozițiile lui Anton Pann pe platformele Spotify, iTunes, Apple, YouTube și multe altele.

Albumul include 16 compoziții religioase aparținând lui Anton Pann, din fiecare categorie imnografică importantă. Înregistrările au fost făcute în 2018, cu ocazia deschiderii casei memoriale Anton Pann din București.

Linkuri utile:

Spotify
Youtube
Facebook

Grupul vocal de muzică bizantină „Anton Pann” a luat ființă în 2003 la inițiativa lui Constantin Răileanu, fiind alcătuit din studenți ai Universității Naționale de Muzică din București și ai Facultății de Teologie Ortodoxă din București.

Scopul grupului este reconectarea tinerei generații de psalți cu tradiția muzicală ecleziastică din secolul al XIX-lea și fructificarea tezaurului muzical manuscript din bibliotecile românești.

Foto credit: Facebook / Grupul vocal de muzică bizantină Anton Pann

Urmărește-ne pe Telegram: t.me/basilicanews

Comentarii Facebook


Știri recente