Campionii Bucuriei Sociale, la Protoieria Costești

O nouă etapă a proiectului Campionii Bucuriei Sociale, din cadrul Protoieriei Costești, s-a desfăşurat în judeţul Argeş. În ziua de 07 martie 2016, cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului s-au desfăşurat la nivel de protoierii, după un program stabilit de Permanența Centrului Eparhial, activități social-filantropice. Beneficiarii acestora sunt aleși în urma unor anchete sociale în care au fost urmărite cazurile cu venituri foarte mici, dar și problemele de sănătate foarte grave. O atenție deosebită o primesc bătrânii, bolnavii fără familie, precum și copiii pentru care există riscul abandonului școlar.

În proiect sunt implicaţi preoții din fiecare protoierie şi credincioşi

Proiectul social-filantropic, cultural-educativ și sportiv intitulat Campionii Bucuriei Socialeeste coordonat de Părintele Protosinghel Caliopie Cristian Ichim, Consilier responsabil de sectoarele Economic-Financiar și Construcții Bisericești din Eparhia Argeșului și Muscelului.

Preoţii din parohiile din Cercul nr. 3 pastoral: Popești, Slobozia Trăznitu, Purcăreni, Palanga, Bucov, Râca, Surdulești, Miroși, Burdea au împărțit alimente și reviste religioase familiilor nevoiașe.

Comentarii Facebook


Știri recente