Campionat de volei între echipele parohiale, la Cluj

În sala de sport Vasile Geleriu, din Parcul Universitar Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca, a avut loc cea de-a treia ediție a Campionatului amical de volei pentru echipele parohiale de tineret, eveniment organizat de Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Cluj. Locul I a fost câştigat de Grupul de tineret Adormirea Maicii Domnului, locul II de echipa ASCOR Cluj, locul III de Grupul de tineret Sfântul Alexandru, locul IV de Grupul de tineret Buna Vestire, pe locul V se află Grupul de tineret Sfântul Ilie, iar pe locul VI este echipa mixtă ATCOR Cluj.

Campionatul este un eveniment sportiv amical, fără premii, un prilej de cunoaștere, socializare și prietenie, a transmis pentru Radio Renașterea, Radu Copil, președintele ATCOR Cluj.

La Campionatul amical de volei pentru echipele parohiale de tineret au participat şase echipe din parohiile: Adormirea Maicii Domnului, Buna Vestire, Sfântul Alexandru, Sfântul Ilie și Sfântul Nicolae, făcătorul de minuni și Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan – ASCOR Cluj, și o echipă mixtă ATCOR Cluj formată ad-hoc din tineri de la fiecare parohie.

Timp de trei ore, pentru a-și determina locul în clasament, cele şase echipe parohiale au jucat mai multe meciuri a câte două seturi din trei, fiecare set având 15 puncte.

Campionatul de volei organizat de ATCOR Cluj este un eveniment sportiv amical, fără premii, fiind destinat grupurilor parohiale de tineret. Întâlnirea echipelor de volei este un prilej de cunoaștere, socializare și prietenie pentru tinerii implicați în grupurile parohiale de tineret. Organizatorii aşteaptă ca la următoarea ediție a campionatului să se alăture și alte echipe de volei ale grupurilor parohiale de tineret.

Comentarii Facebook


Știri recente