Campanie umanitară, inițiată de Fundația Cuvântul care zidește a Mitropoliei Olteniei

Fundația „Cuvântul care zidește”, a Mitropoliei Olteniei, a reluat activitățile social filantropice, prima dintre acestea fiind campania umanitară „Dar cu drag de mărțișor”. Reprezentanții și voluntarii fundației lucrează în prezent la confecționarea de mărțișoare și obiecte din lut care vor fi distribuite în școli, fondurile obținute în urma campaniei urmând să fie folosite pentru sprijinirea unor copii care provin din familii defavorizate social, după cum a precizat Gabriela Popescu de la Biroul de presă al Arhiepiscopiei Craiovei.

„Campania „Dar cu drag de mărțișor” se află la a patra ediție și ne bucurăm că de fiecare dată voluntarii aleg să se implice cu mare drag în acțiunile umanitare pe care le inițiem. Și în acest an, parteneri ne sunt Inspectoratul Școlar Județean Dolj și mai multe școli din municipiul Craiova, care an de an ne ajută să împlinim dezideratul de a-i sprijini pe cei care au nevoie de noi”, a declarat Cristina Stamatoiu, director executiv al Fundației.

Elevii care doresc să sprijine campania „Dar cu drag de mărțișor”, prin confecționarea de mărțișoare, sunt așteptați la sediul fundației, situat pe strada Mitropolit Firmilian, nr. 3.

Comentarii Facebook


Știri recente