Campanie de donare sânge în Capitală

O amplă Campanie de donare sânge se desfăşoară în Capitală în 24 – 28 octombrie 2016, fiind organizată de voluntarii Paraclisului Catedralei  Mântuirii Neamului, în colaborare cu Centrul de Transfuzii din Bucureşti şi Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti.

În perioada 24 – 26 octombrie au participat un număr de 355 donatori, dintre care 291 de donatori activi. Ieri, 25 octombrie, au participat un număr de 103 donatori,  studente în anii  I,II şi III, dintre care 75 au donat. Astăzi, 26 octombrie, au participat 166 persoane, dintre care 136 donatori activi.

Multumim Părintelui Arhim. Ciprian Grădinaru de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, inițiatorul şi coordonatorul campaniei. Părintele este cel care coordonează toate acțiunile voluntarilor Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului. Mulţumim şi conducerii Academiei de Poliție «Alexandru Ioan Cuza» din Bucureşti pentru buna organizare şi buna colaborare. Nu în ultimul rând, aducem mulţumiri şi «Carrefour România» care a sprijinit campania cu 600 pachete cu alimente, acestea fiind  distribuite de voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului donatorilor pentru refacerea atât cantitativă, cât şi calitativă a sângelui, a subliniat Dănuţ Prună, voluntar Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului.

Acţiunea de donare mai durează încă două zile şi se preconizează peste 500 donatori până la final.

Comentarii Facebook


Știri recente