Campanie de donare de sânge în Protopopiatul Brăila

După ce săptămâna trecută preoţii municipiului Galaţi, studenţi teologi, elevi seminarişti şi al’i tineri din toate categoriile sociale au donat sânge la Cabinetul Medical „Sfinţii Doctori fără de Arginţi Cosma şi Damian”, astăzi, 16 noiembrie 2015, preoţii municipiului Brăila, însoţiţi de profesori de religie, tineri studenţi şi alţi credincioşi riguros selectaţi pe baza criteriilor şi condiţiilor speciale pe care trebuie să le îndeplinească donatorul de sânge, au organizat o acţiune de solidaritate umană şi filantropie creştină în beneficiul persoanelor aflate pe patul spitalelor în urma incendiului din 30 octombrie de la Clubul Colectiv, Bucureşti.

După cum a precizat Părintele Molocea Gabriel, campania începută astăzi de Protoieria Brăila se întemeiază şi pe buna cooperare din anii precedenţi cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină, Brăila, această instituţie medicală asigurând atât personal specializat în recoltarea de sânge, cât şi aparatura tehnică necesară.

În funcţie de necesitate şi disponibilitate, campania de donare de sânge organizată la nivelul Arhiepiscopiei Dunării de Jos va continua şi în zilele următoare.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…