Campania umanitară „Micul Samarinean Milostiv” în Mitropolia Olteniei

Fundația „Cuvântul care zidește”, a Mitropoliei Olteniei, a derulează începând cu această săptămână campania umanitară „Micul Samarinean Milostiv”, care se va finaliza în luna decembrie a.c, după cum ne-a transmis Gabriela Popescu. În cadrul campaniei, voluntari ai fundației confecționează diferite obiecte decorative pentru împodobirea bradului de Crăciun. Aceste decorațiuni vor fi distribuite în școli, iar fondurile obținute în urma campaniei vor fi folosite pentru sprijinirea unor copii care provin din familii defavorizate social.

„Este o mare bucurie că putem implica voluntari în aceste campanii care pot veni atât din rândul copiilor cât și adulților, pentru că fiecare dintre noi putem contribui la realizarea decorațiunilor pentru pomul de Crăciun, care are ca finalitate ajutarea celor care au nevoie de solidaritatea noastră. Le mulțumim voluntarilor pentru că de fiecare dată au răspuns cu deschidere apelurilor noastre umanitare”, a declarat Cristina Stamatoiu, director executiv al Fundației „Cuvântul care zidește”.

Persoanele care doresc să se implice în această campanie, prin realizarea decorațiunilor specifice sărbătorilor de iarnă, sunt așteptate la sediul fundației din incinta Arhiepiscopiei Craiovei, strada Mitropolit Firmilan, nr. 3.

Comentarii Facebook


Știri recente