Campania „Donează sânge salvează o viață” a ajuns la Iași

Părintele Ciprian Grădinaru se află în perioada 14-15 decembrie 2016 la Iași unde, împreună cu voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, organizează o nouă acțiune de donare de sânge, ne-a precizat Dan Prună, voluntar la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului.

Potrivit lui Sorin Fomin, voluntar al Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, cei șase voluntari prezenți la acțiune au ajutat la bunul mers al campanie de donare de sânge de la Iași.

La acțiune participă 6 voluntari de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului care au împărțit pachete, au servit ceai și cafea oferite de sponsorul Carrefour România. În plus, voluntarii au împarțit iconițe, acatiste și calendare oferite de Patriarhia Romană. De asemenea, aceștia au sprijinit personalul centrului de transfuzii Iași în desfășurarea activității, a declarat Sorin Fomin.

În perioada 14-15 decembrie 2016, peste 200 de militari de la Brigada 15 Mecanizata Podul Înalt și Batalionul 151 Infanterie Războieni sunt așteptați să doneze sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Iași.

Comentarii Facebook


Știri recente