Campania Donează Sânge, Salvează o viață! a ajuns la ediția cu numărul 14. Evenimentul a avut loc în sala sport a Universității de Construcții din București

Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului a organizat, în perioada 23-24 noiembrie 2017, ediția cu numărul 14 a campaniei Donează Sânge, Salvează o viață! Acțiunea umanitară a avut loc în parteneriat cu Universitatea Tehnică de Construcții din București (UTCB) și cu Centrul de Transfuzie Sanguină din Capitală.

Cei care au răspuns apelului lansat de voluntarii Catedralei Naționale au donat sânge în sala sport a UTCB.

Biserica Ortodoxă Română susține donarea de sânge prin Campania națională „Donează sânge, salvează o viaţă!” . Proiectul se desfășoară cu binecuvântarea Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, prin implicarea mai multor voluntari coordonați de Arhim. Ciprian Grădinaru, slujitor al Paraclisului Catedralei Naționale.

Prin campaniile de donare de sânge organizate începând cu anul 2013, Patriarhia Română este instituția cu cea mai mare contribuție adusă la creșterea numărului donatorilor de sânge. Din 2013 până în prezent, au fost donate peste nouă tone de sânge în cadrul campaniei Donează sânge, salvează o viață!

Comentarii Facebook


Știri recente