Campania Dăruiește viață! Vino să donezi sânge!

Patriarhia Română, prin voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, desfășoară zilele acestea o nouă campanie de donare de sânge la Ploiești, informează TRINITAS TV.

Acțiunea de la Centrul de Transfuzie Sanguină din oraș a fost organizată de grupul voluntarilor, coordonat de Arhim. Ciprian Grădinaru, în colaborare cu elevi și cadre didactice de la Colegiul Tehnic „Toma Socolescu” din oraș, care au răspuns astfel apelului campaniei, „Dăruiește viață! Vino să donezi sânge!”.

Colegiul Tehnic „Toma Socolescu” din Ploiești se implică în această acțiune pentru a doua oară.

Elevii au venit să doneze sânge încă de dimineață. Unii dintre ei s-au aflat pentru prima dată în fața acestei experiențe.

Pentru a putea dona sânge trebuie să aveți vârsta cuprinsă între 18-62 ani, greutatea corporală minimă de 50 kg și să nu fi suferit în ultimele luni intervenții chirurgicale. Beneficiile nu sunt numai de partea celui care primește sângele, ci și a donatorului.

Ploieștenii sunt așteptați să doneze sânge și mâine în cadrul campaniei. Nu uitați, sângele pe care îl donați poate salva până la trei vieți!

Foto: ZIARUL LUMINA

Comentarii Facebook


Știri recente