Burse pentru elevi merituoşi

Înaltpreasfinţitul Părinte Laurenţiu, Mitropolitul Ardealului, a acordat miercuri, 08 iunie 2016, elevilor sibieni cu rezultate bune la învăţătură bursele „Antim Ivireanul”. Premierea a avut loc în capela Facultății de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” din Sibiu, informează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

La final, Înaltpreasfinţia Sa i-a felicitat pe elevii premiați pentru rezultatele deosebite din acest an școlar și i-a îndemnat să-și continue pregătirea în cele spirituale și nu numai.

Noi avem multă încredere în voi și vă iubim mult pentru că sunteți viitorul Bisericii, al țării și al neamului nostru. Îi cinstim și îi prețuim pe profesorii voștri și insistăm mult de tot să fie ca niște părinți pentru voi.Să fiți stăruitori și să faceți bucurie profesorilor voștri, părinților voștri, școlilor unde învățați și nouă tuturor , a subliniat ierarhul.

După ceremonia de premiere, decanul Facultății de Teologie, pr. prof. univ. dr. Nicolae Chifăr i-a oferit ierarhului placheta și diploma comemorativă dedicate împlinirii celor 230 de ani de învățământ teologic ortodox la Sibiu.

Comentarii Facebook


Știri recente