Bucurie pentru copiii internaţi în Spitalul de Pediatrie Ploieşti

La Spitalul de Pediatrie Ploieşti a avut loc luni, 22 decembrie 2014, o acţiune social filantropică. Copiii internaţi aici au primit dulciuri, fructe, calendare şi cărticele cu povestioare pentru copii. De asemenea, au fost împodobiţi doi brazi de Crăciun pentru micuţii din cadrul spitalului.

„În data de 22 decembrie şi anul acesta la Spitalul de Pediatrie Ploieşti a venit Moş Crăciun. Cu ajutorul credincioşilor şi al preoţilor de Biserica Sf. Vasile din Ploieşti reprezentată de Protoiereul Mihăiţă Stroe, pentru copiii de la spital, au fost donaţi doi brazi şi podoabe pentru împodobirea acestora. Au fost aduse, de asemenea, 50 de pachete cu dulciuri, 15 kg de mandarine, 20 kg de banane, 30 de cozonaci, 80 de calenadare, iconiţe cu Maică Domnului Prodromita şi cărticele cu povestioare pentru copii”, după cum ne-a transmis Pr. Marian Daniel Constantinescu de la spitalul de pediatrie din Ploieşti.

Copiii au fost foarte fericiţi şi au răspuns cu multă căldură sufletească şi apreciere pentru darurile primite.

“Mulţumim părintelui protoiereu Mihăiţă Stroe, credincioşilor şi oamenilor cu inima mare care au făcut posibilă această acţiune caritabilă în Spitalul de Pediatrie şi îi asigurăm că prin acest gest şi-au făcut comoară în cer”, a mai spus Pr. Marian Daniel Constantinescu.

Comentarii Facebook


Știri recente