Bucurie deosebită pentru copii din Valea Plopului. Au participat la cel mai mare miting aviatic din țară

50 copii din Valea Plopului, crescuți cu ajutorul Asociației ProVita, au avut bucuria de a participa la cel mai mare miting aviatic organizat pe Aeroportul Băneasa din Capitală. Evenimentul s-a desfășurat în 22 iulie 2017.

Cu binecuvântarea  Patriarhului Daniel, la inițiativa și sub coordonarea Arhim. Ciprian Grădinaru, voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale s-au implicat și de această dată, oferind suport logistic și material, ne-a transmis voluntarul Dănuț Prună.

Încă de la prima ora a dimineții, copiii din Valea Plopului și Valea Screzii aflați în grija Părintelui Nicolae Tănase au fost aduși la Aeroport de voluntarii Catedralei Mântuirii Neamului.

Copiii au urmărit împreună cu voluntarii, cu viu interes și o bucurie de nedescris, spectacolul aviatic ce a constat în acrobaţii aeriene şi demonstraţii de elită.

Cei mici s-au bucurat de întâlnirea cu piloții în momentul vizitării aeronavelor expuse la sol și au primit daruri din partea acestora.

Ziua s-a încheiat la un loc de joacă unde copiilor  li  s-a oferit masa și posibilitatea de a se juca alături de voluntari.

Comentarii Facebook


Știri recente