Bucurie de la „Caravana Bucuriei” pentru copiii de la Fundeni

O nouă acţiune în cadrul Campaniei „Caravana Bucuriei” a fost organizată vineri de voluntarii Paraclisului CMN, de data aceasta beneficiarii fiind copiii de la Institutul Clinic Fundeni.

Copiii internaţi pe secţiile de pediatrie oncologică au primit treizeci de pachete alimentare cu produse bio de la patru dintre voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului.

Dănuţ Prună, Voluntar Coordonator la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, a prezentat scopul vizitei.

„Am venit pentru a le mai aduce copiilor o rază de speranţă şi să îi încurajăm să treacă mai uşor peste toate problemele cu care se confruntă”.

„Ne-am dorit mult de tot să venim şi la aceşti copii aflaţi în suferinţă şi încercăm să ajungem peste tot unde este nevoie de sprijinul nostru al voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului”, a spus Dănuţ Prună.

La rândul său, Doctor Letiţia Radu, medic pediatru la Institutul Clinic Fundeni, a apreciat această acţiune care este una „de lăudat”.

„Noi avem trei secţii de pediatrie, în special de hematologie oncologie, şi o secţie de nefrologie pediatrică, plus un departament de transplant medular”.

Pentru cei aproximativ şaizeci de copii aflaţi pe aceste secţii, „ca şi pacienţi cronici care necesită spitalizări multiple, orice rază de soare din afară este binevenită”.

De asemenea, Doctor Letiţia Radu a mai explicat că cei mici „necesită un regim alimentar special”, iar produsele aduse de voluntarii Paraclisului CMN „sunt foarte scumpe”, iar părinţii copiilor „cu siguranţă sunt foarte fericiţi că primesc sprijin”.

Foto credit: Voluntarii Paraclisului CMN

Comentarii Facebook


Știri recente