Bucurie de Crăciun pentru copii din Odaia Manolache. Însoţiţi de părinţii lor şi preoţul paroh, au participat la o sesiune de cumpărături

20 copii din localitatea Odaia Manolache, judeţul Galaţi, care provin din familii cu posibilităţi materiale reduse, au primit daruri. În urma unei sesiuni de cumpărături, copiii, însoţiţi de părinţii lor şi preoţul paroh, şi-au ales hăinuţele, încălţămintea şi jucăriile pe care şi le-au dorit.

În 19 decembrie, ei s-au deplasat la un centru comercial din Galaţi unde le-au fost achiziţionate şi oferite articolele vestimentare noi, precum şi jucării.

Impresionate de situaţia acestor copii, angajatele magazinului nu au rămas nepăsătoare şi au simţit nevoia de a face o faptă bună, oferind copiilor cadouri.

Sprijinul acordat de Arhiepiscopia Dunării de Jos a continuat şi miercuri, când o delegaţie de la Centrul Eparhial a mers la Odaia Manolache, la casa uneia din familiile nevoiaşe cu şase copii, pentru a binecuvânta  lucrările de amenajare a unei încăperi, realizate în acest an prin grija Centrului eparhial şi a parohiei Odaia Manolache, pentru îmbunătăţirea condiţiilor de trai a acestor copii.

Cu prilejul acestei deplasări, celor 20 de copii le-au fost oferite din partea Centrului Eparhial şi alte daruri, constând în cărţi cu poveşti pentru copii, iconiţe şi dulciuri.

Ajutoarele pentru menajarea locuinței și darurile oferite acestor copii se ridică la suma de 14.000 lei.

Foto Credit: Arhiepiscopia Dunării de Jos

Comentarii Facebook


Știri recente

Moaștele Sf. Dimitrie cel Nou la Catedrala Mitropolitană din București: PS Paisie Sinaitul explică ce munți mută credința

„Expresia mută munții atribuită credinței nu trebuie neapărat înțeleasă în sensul strict al cuvântului”, a spus Preasfințitul Părinte Paisie Sinaitul duminică, la Catedrala Mitropolitană „Sf. Spiridon” – Nou din București. Liturghia în acest sfânt lăcaș…