Bucuria nunții binecuvântate – Cateheze pentru familia creștină

La Editura Cuvântul vieții a Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a apărut, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române volumul de cateheze pentru familia creștină intitulat Bucuria nunții binecuvântate. Volumul însumează o serie de cateheze pastorale referitoare la diverse aspecte ale familiei creștine.

„Biserica este chemată să acorde o atenție deosebită familiei creștine și să apere valoarea familiei ca viață binecuvântată de Dumnezeu cu scopul dobândirii mântuirii și vieții veșnice. De aceea noi trebuie să apărăm și să cultivăm sfințenia căsătoriei, solidaritatea în familie și între familii și să le privim ca daruri de la Dumnezeu pe care trebuie să le prețuim” (Din Cuvântul Înainte al Preafericitului Părinte Patriarh Daniel)

Comentarii Facebook


Știri recente

PS Ignatie: De ce trăim stări de anxietate?

Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a oficiat duminică Sfânta Liturghie la Catedrala Mitropolitană din Sibiu. La predică, ierarhul explicat pasajul evanghelic Despre grijile vieții, accentuând modul simplu în care omul ar trebui se raporteze la…