Bucuria comuniunii și dinamica misiunii creștine | Lucrarea Bisericii în societate în anul 2016

La Editura Basilica a Patriarhiei Române a apărut volumul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel intitulat „Bucuria comuniunii și dinamica misiunii creștine. Lucrarea Bisericii în societate în anul 2016”.

În paginile lucrării sunt reunite:

  • Cuvântările reprezentative ale Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române;
  • Actele de sfințire;
  • Pastoralele sinodale și patriarhale;
  • Scrisorile irenice transmise de Preafericirea Sa cu ocazia Învierii și a Nașterii Domnului;
  • Mesajele comunicate cu diverse ocazii;
  • Prefețele celor mai importante volume apărute la Editurile Patriarhiei Române.

Lucrarea ilustrează legăturile tradiționale ale Bisericii Ortodoxe Române cu celelalte Biserici Ortodoxe Surori, precum și activitățile de promovare a relațiilor de respect și cooperare intercreștină.

Anul 2016 a marcat momentul comemorativ dedicat Sfântului Ierarh Antim Ivireanul, la împlinirea a 300 de ani de la sfârșitul său martiric.

Activitatea sa pastorală cea mai intensă a constat în editarea cărților liturgice, a lucrărilor de învățătură adresate poporului dreptcredincios și conducătorilor acestuia, dar și a cărților de îndrumare pentru preoți.


Volumul poate fi cumpărat de la de la Librăria Cărţilor Bisericeşti (Intr. Miron Cristea nr. 6), Magazinul Ortodoxia (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Kreţulescu), Magazinul Daruri pentru pelerini (Piaţa Gării de Nord, nr. 1-3, ieşire Calea Griviţei), Magazinul Librăria Ortodoxă (B-dul Regina Maria, Nr. 1).

De asemenea, lucrarea poate fi vizualizată pe site-ul www.colportaj.ro şi poate fi comandată la adresele: [email protected][email protected] sau la numărul de telefon 0737. 145. 184.

Mai multe apariții editoriale AICI.

 

Comentarii Facebook


Știri recente