Bucureşti | Întâlnire dedicată pregătirii Marşului pentru viaţă

Marşul pentru viaţă

La centrul Social Iustin Patriarhul din Capitală a avut loc o întâlnire dedicată bunei desfăşurări a Marşului pentru viaţă.

Evenimentul s-a desfăşurat miercuri, 22 februarie 2017.

La întâlnire au participat membrii Asociaţiei Studenţi pentru viaţă, reprezentanţii Patriarhiei Române şi Arhiepiscopiei Bucureştilor, precum şi voluntarii implicați în acest eveniment de amploare din București.

Moto-ul comun al evenimentului din 25 martie este Ajută mama și copilul. Ei depind de tine!

În Capitală, marșul va fi organizat de Asociaţia Studenţi pentru viaţă. În organizarea evenimentului de la Bucureşti se vor implica atât Sectorul teologic-educaţional al Administraţiei Patriarhale, cât şi Sectorul învăţământ şi activităţi cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureştilor.

De asemenea, la marşul din 25 martie 2017 vor participa: Liga tinerilor creștini ortodocși români, Asociația studenților creștini ortodocși români şi Asociația studenților teologi ortodocși.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

5 măsuri pentru protejarea de caniculă

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis miercuri o atenționare meteo pentru toată țara prin care au fost anunțate trei zile de disconfort termic cu temperaturi de până la 37 de grade. „Pe parcursul zilei…