Boboteaza la Donduşeni: Episcopul de Bălți a oficiat Sfințirea Mare a Apei și s-a rugat pentru încetarea pandemiei

Preasfințitul Părinte Antonie a oficiat miercuri slujba Aghesmei Mari la Dondușeni, în Republica Moldova, unde s-a serbat Boboteaza după calendarul nerevizuit. Ierarhul s-a rugat pentru încetarea bolii molipsitoare și i-a îndemnat pe credincioși să-și protejeze sănătatea.

Ierarhul a oficiat Sfânta Liturghie la biserica „Acoperământul Maicii Domnului” din localitate, apoi slujba de Sfințire Mare a Apei.

Episcopul de Bălți i-a mulțumit Părintelui Paroh Roman Botezat pentru activitatea sa pastoral-misionară şi de consilier al eparhiei.

Foto: Episcopia de Bălți

Parohul i-a mulţumit ierarhului pentru vizita şi binecuvântarea arhierească şi a menţionat că este pentru a doua oară când, la Donduşeni, slujba Aghesmei Mari a fost oficiată de un ierarh. Părintele episcop a primit invitația de a sluji în Parohia Donduşeni şi cu alte ocazii.

Preasfințitul Părinte Antonie s-a rugat la liturghie pentru încetarea bolii molipsitoare și i-a îndemnat pe credincioși să fie atenţi cu sănătatea lor şi a celor din jur în contextul pandemiei de Covid-19.

Episcopul de Bălți a mai slujit la Parohia „Acoperământul Maicii Domnului” din Dondușeni de Paști, anul trecut.

Foto credit: Episcopia de Bălți

Comentarii Facebook


Știri recente