Biserica s-a alăturat celor greu încercați de inundații din Argeș

Văzând durerea și marea de lacrimi care picurau din ochii sărmanilor oameni tocmai în apele care le-au stricat toată agoniseala de o viață, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, prin Protoieria Pitești, vine în ajutorul multor familii afectate de inundații din Argeș.

Ajutoarele au mers în localitățile parohiilor: Bascov, Valea Ursului, Drăganu, Drăguțești, Sămara și au constat în alimente de bază, apă, haine, paturi, dar și icoane.

La îndemnul preoților slujitori din aceste zone, alături de autorități au venit și mulți enoriași să ajute gospodăriile inundate, la îngrijirea curților dar și a bisericilor, potrivit eparhiaargesului.ro.

Preoții sunt alături de sinistrați nu numai fizic, ci și duhovnicește, încurajându-i și așternându-le o picătură de liniște în suflete prin vorbe de întărire. Fiecarea familie greu încercată a primit și câte o icoană, unii neavând unde să le așeze, le țineau în brațe.

Rugăm pe Bunul Dumnezeu să se milostivească asupra noastră și să ne dăruiască putere pentru a putea ajuta într-un mod concret dar și spiritual, mai mulți semeni aflați în nevoi.

Comentarii Facebook


Știri recente