Biserica alături de copiii instituționalizați

În ziua de marți, 17 decembrie 2013, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului la Centrul Eparhial pentru copii și tineret „Sfântul Ioan Valahul”, s-a desfășurat serbarea: „Iată, vine Moș Crăciun!” pentru copiii instituționalizați din Municipiu, potrivit episcopiagiurgiului.ro.

Astfel, peste 100 de copii ai caselor de tip familial din Giurgiu, la care s-au alăturat și alți 30 de tineri nevoiași, au participat la această serbare de Crăciun, deschisă de jocurile populare ale elevilor de la Școala „Acad. Marin Voiculescu” Nr.8 ,urmați de corul Semiarului Teologic Teoctist Patriarhul și de Consilierul Secorului Social, Pr. Edmon Popă.

Dintre cei implicați în acest eveniment amintim: elevi voluntari de la Colegiul Național Ion Maiorescu, Prof. Diac. Necula Daniel de la Liceul „Tudor Vianu”, Prof. Diac. Grigorescu Sebastian de la Semiarul Teologic „Teoctist Patriarhul”, Prof. Tănase Iuliana-Georgeta de la Școala „Acad. Marin Voiculescu’ Nr.8, Prof. Matei Irina de la Scoala nr. 7.

Evenimentul s-a încheiat cu intonarea, de către toți participanții, a colindului „Moș Crăciun” și cu împărțirea darurilor, constând în dulciuri și iconițe.

Comentarii Facebook


Știri recente