Biserica alături de cei nevoiași

Arhiepiscopia Tomisului și elevii Liceului „Traian” din Constanța au construit o casă nouă, dotată cu toate utilitățile, pentru o familie săracă din localitatea Peninsula. Până săptămâna acesta, mama și cei trei copii au locuit într-o încăpere care nu avea acoperiș stabil și nici curent electric. Acțiunea s-a desfășurat pe bază de voluntariat și a fost coordonată de părintele consilier, Cezar Axinte.

„Copilași aceștia deși nu au nicio sursă de electricitate, de lumină în afară de flacăra lumânării, învață foarte bine, toți merg la școală și este absolut necesar ca ei să se poată dezvolta la fel ca ceilalți copii, să nu existe o diferență mare între colegii lor și ei”, a declarat pentru TRINITAS TV Părintele Cezar Axinte, consilierul juridic al Arhiepiscopiei Tomisului.

Timp de 5 ani, cei trei copii și mama lor au trăit în condiții foarte grele. Cu toate acestea, femeia nu și-a părăsit copiii. Arhiepiscopia Tomisului îi va ajuta pe copii, în perioada următoare cu alimente și îmbrăcăminte.

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook


Știri recente