Biserica alături de cei aflaţi în nevoie

Cu binecuvântarea și îndemnul Înaltpreasfinţitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeşului şi Muscelului, Sectorul Social Filantropic și de Misiune, prin parohia Florica, din orașul Ștefănești, a venit în întâmpinarea unei familii tinere şi a mai multor persoane aflate în greutăţi materiale.

Prin implicarea Părintelui paroh Cristian Amuza, a preoţilor coslujitori şi a enoriaşilor, fapta cea bună s-a îndreptat către o familie de tineri din parohie, Dumitrescu Marius și Maria, care, lipsiți de posibilități financiare au cerut ajutorul Bisericii, în procurarea de materiale pentru acoperişul casei în care locuiesc. Printr-un efort susținut, s-a reușit ca lucrarea să fie dusă la bun sfârșit.

În Parohia Florica din orașul Ștefanesti, aflată în cuprinsul Protoieriei Mioveni, activitatea social-filantropică a fost întreţinută permanent. Parohia acordă ajutoare credincioşilor nevoiaşi, pregătind periodic 20-30 de pachete cu hrană constând din produse din carne, ulei, zahăr, făină, cozonaci, fructe şi daruri de îmbrăcăminte, potrivit eparhiaargesului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente