Biograful Patriarhului Pavle va conferenția la Caransebeș și Reșița

Prof. univ. Jovan Janjić de la Universitatea din Belgrad, biograful patriarhului Pavle al Serbiei, va conferenția în 30 și 31 ianuarie 2020 la Caransebeș și Reșița.

Joi, 30 ianuarie, de la ora 17:00, în Sala de festivități „Mitropolit Nicolae Corneanu” a Centrului eparhial din Caransebeș se va desfășura conferința cu tema „Totdeauna om, niciodată neom: modelul patriarhului Pavle al Serbiei (1914-2009)”.

Afișul evenimentului. Foto credit: Episcopia Caransebeșului

Tot în cadrul acestui eveniment, Corul Seminarului Teologic și Grupul psaltic „Ethos” al Episcopiei Caransebeșului vor susține un concert.

În 31 ianuarie, vineri, de la aceeași oră, la Sala Lira a Liceului de Artă „Sabin Păutza” publicul din Reșița va avea ocazia să-l asculte pe biografului vrednicului de pomenire, Patriarhul Pavle.

Manifestarea este organizată de Episcopia Caransebeșului împreună cu Direcția Județeană pentru Cultură Caraș-Severin, în colaborare cu Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Episcop Ioan Popasu” din Caransebeș.

Intrarea este liberă!

Sursă foto: Novosti. rs

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…