Binecuvântarea Sfântului Nicolae

Copiii internați la Institutul Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanudin București au primit vinerea aceasta, 04 decembrie 2015, binecuvântarea Sfântului Ierarh Nicolae. Mâna dreaptă a Sfântului, Ocrotitor al copiilor și a celor aflați la vreme de mare încercare a fost adusă, ca și în alți ani, de la Biserica Sfântul Gheorghe-Nou din București. Pentru început, în Capela Institutului de Oncologie, în prezența personalului medical și a pacienților, a fost săvârșit Acatistul Arhiepiscopului Mirelor Lichiei.

Racla cu moaștele Sfântului Ierarh Nicolae a fost purtată apoi în saloanele unde sunt internați pacienții cei mici. Copiii s-au închinat și au primit daruri, jucării și dulciuri, din partea parohiei bucureștene, informează TRINITAS TV.

Racla cu moaștele Sfântului Ierarh Nicolae a revenit apoi în parohie.După tradiție și anul acesta a fost purtată în procesiune în jurul bisericii și așezată apoi sub un baldachin, în pridvorul locaşului de cult.

Cu binecuvântarea Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, în perioada 08 – 13 decembrie 2015 racla cu sfintele moaşte ale Sfântului Ierarh Nicolae, va fi dusă spre închinare la Roman.

Comentarii Facebook


Știri recente