Binecuvântarea lucrărilor de renovare efectuate la Parohia Beudiu

Înaltpreasfinţitul Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, a binecuvantat joi, 10 martie 2016, lucrările de renovare realizate în ultimii ani la Biserica Parohiei Beudiu din Protopopiatul Beclean şi a oficiat Sfânta Liturghie. Ierarhul s-a rugat și pentru sufletele clericilor care au slujit de-a lungul timpului în aceasta localitate și au trecut la cele veșnice. Alături de Înaltpreasfinția Sa a slujit un numeros sobor de preoți și diaconi.

Datorită perioadei în care ne aflăm, ierarhul le-a vorbit credincioșilor despre importanța postului și a praznicului de care se pregătește creștinătatea.

„Medităm la importanța pe care o are această perioadă duhovnicească ce se apropie și care pentru noi creștinii nu este o povară, ci este o șansă. Zice Sfântul Pavel, îmi chinuiesc trupul meu și îl supun robiei ca nu cumva altora propovăduind eu însumi să mă fac de ocară. De aceea am zis că pentru noi creștinii, postul nu este o povară ci este o șansă”, a precizat Înaltpreasfinţia Sa.

Comentarii Facebook


Știri recente