Binecuvântarea lucrărilor de reamenajare la Atelierul de Lumânări al Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În data de 27 aprilie 2016, Înaltpreasfinţitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, a oficiat slujba de binecuvântare a lucrărilor de reamenajare realizate la Atelierul de lumânâri „Sf. Muceniţă Fotini” al Eparhiei, informează Pr. Gabriel Molocea, Consilier Mass Media.

Lucrările de reamenajare a Atelierului, precum şi dotarea acestuia cu echipamente care să optimizeze procesul de producţie au fost demarate, cu binecuvântarea Chiriarhului Dunării de Jos, la începutul anului 2016.

La slujbă au participat slujitori din administraţia eparhială şi personalul care lucrează în cadrul Atelierului de lumânări.

Totodată, Chiriarhul a binecuvântat şi Magazinul de obiecte de cult, colportaj şi cărţi bisericeşti al  Catedralei Arhiepiscopale „Sf. Ierarh Nicolae şi Sf. Apostol Andrei” din Galaţi, care, la rândul său a trecut prin ample lucrări de extindere şi reamenajare.

***

Atelierul eparhial de lumânări a fost construit între anii 1975 şi 1977, în timpul arhipăstoririi vrednicului de pomenire ierarh Antim Nica al Dunării de Jos. Pe lângă spaţiul propriu-zis, atelierul dispune şi de alte magazii şi depozite de materie primă.

2

 

Comentarii Facebook


Știri recente