Binecuvântare pentru cadrele didactice și studenții Universității Româno-Americane

Pictura Capelei „Sfântul Ioan Botezătorul”, a Universității Româno-Americane din București, va fi sfințită joi 17 ianuarie 2014. Tot cu acest prilej va fi binecuvântă și noua sală de lectură „Lux Mundi”, amenajată aici.

„Programul liturgic va începe undeva în jurul orei 07:30-08:00 cu slujba Utreniei urmată de slujba Sf. Liturghii la 09:00. La ora 11:00 îl vom întâmpina pe Preafericitul Părinte Patriarh Daniel și se va săvârși slujba de sfințire urmată de un cuvânt de învățătură al Preafericitului Părinte Patriarh Daniel și de o agapă”, a spus Pr. Vlad Toader, Capela Universității Româno-Americane din București.

Universitatea Româno-Americană a fost înființată în anul 1991. 16 ani mai târziu, pentru studenții și cadrele didactice de aici era amenajat și un loc de rugăciune.

„Capela a fost realizată prin ctitorirea rectorului fondator al Universității, profesorul dr. Ion Smedescu, de vrednică amintire și a fost sfințită în anul 2007”, a spus Pr. Vlad Toader potrivit TRINITAS TV.

Capela „Sfântul Ioan Botezătorul” se găsește în interiorul campusului Universității Româno-Americane din Bvd-ul Expoziției Nr. 1.

Comentarii Facebook


Știri recente