Binecuvântare pentru activităţi cu tinerii la biserica din cartierul Şerbăneşti, Bacău

Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, va binecuvânta începutul activității Centrului educațional-catehetic Didascalos care va funcționa începând cu anul școlar 2015-2016, la Biserica Pogorârea Duhului Sfânt, Cartierul Şerbăneşti, Bacău, informează www.epr.ro

Evenimentul va avea loc miercuri, 02 septembrie 2015, după ce, începând cu orele 17.00, Înaltpreasfinția Sa va oficia aici slujba Sfântului Maslu, împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi.

Centrul Educațional de la Șerbănești va deservi elevii cu posibilități materiale și financiare reduse din acest cartier, oferindu-le acestora posibilitatea de a studia și a se pregăti pentru examenele ce vor fi susținute la finele claselor a VIII-a și a XII-a.

”Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop va fi prezent la Centrul educațional-catehetic Didascalos unde vor funcționa un atelier de pictură și un cabinet de informatică. De asemenea, alături de profesori voluntari de la școlile și liceele băcăuane se vor desfășura ore de pregătire pentru elevii fără posibilități financiare”, a explicat Preotul Adrian Ghinea, Parohul Bisericii Sfinții Voievozi din Șerbănești.

Comentarii Facebook


Știri recente