Binecuvântare arhierească pentru micuţii de la gradiniţa Arhiepiscopiei Sibiului

Grădiniţa Sfântul Dimitrie a Arhiepiscopiei Sibiului a primit marţi, 15 septembrie 2015, vizita Înaltpreasfinţitul Părinte Laurenţiu, Mitropolitului Ardealului, după cum informează site-ul oficial al Arhiepiscopiei Sibiului.

Cu acest prilej, Înaltpreasfinţia Sa a oficiat o slujbă religioasă la începutul noului an şcolar. Cele cinci grupe de preşcolari au participat, împreună cu doamnele educatoare şi personalul auxiliar, la slujba de binecuvântare oficiată de ierarh alături de care s-au aflat consilierul social de la Eparhia Sibiului, părintele Nicolae Rusu şi inspectorul social pr. Tiberiu Kiss. La eveniment a fost prezent şi domnul Sorin Joantă, inspectorul pentru disciplina Religie din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului.

După slujbă, Mitropolitul Ardealului i-a îndemnat pe copii să fie ascultători şi cuminţi, iar pe doamnele educatoare să se implice cât mai mult în educarea acestor micuţi.

La final, Părintele Mitropolit le-a oferit copiilor şi personalului de la grădiniţă iconiţe cu chipul Maicii Domnului.

***

La Grădiniţa Sfântul Dimitrie a Arhiepiscopiei Sibiului sunt înscrişi aproximativ 100 de preşcolari, la grupe cu activităţi în limba română şi în limba germană. Pe lângă activităţile specifice unei grădiniţe, la instituţia Arhiepiscopiei Sibiului, copilaşii primesc şi o educaţie religioasă adaptată vârstei lor.

Comentarii Facebook


Știri recente