Binecuvântare arhierească pentru copiii de la Fundaţia „Episcop Melchisedec” din Roman

Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, a fost prezent miercuri, 01 iunie 2016, la Fundația „Episcop Melchisedec” din Roman unde s-a întâlnit cu preșcolarii care frecventează Grădinița particulară din cadrul acestei instituții.

Cu acest prilej, Înaltpreasfința Sa a oficiat o slujbă de binecuvântare a copiilor și familiilor acestora. Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim a dialogat apoi cu micuții privind activitățile diverse desfășurate în cadrul programelor educaționale.

De asemenea, la ora 13.00, Înaltpreasfinţia Sa i-a binecuvântat și pe copiii de la Centrul de Zi din cadrul fundației. Aceștia au primit din partea ierarhului dulciuri, binecuvântări și promisiunea de a fi susținuți în funcție de rezultatele lor școlare.

În cuvântul rostit cu acest prilej, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului  a felicitat pe toți angajații, colaboratorii și voluntarii ce se ostenesc în această instituție și a cerut totodată o implicare mai dinamică în toate serviciile sociale pe care Biserica le oferă celor care au nevoie de ajutor, sprijin și dragoste din partea semenilor.

 

Comentarii Facebook


Știri recente