Bilanț al Casei de Ajutor Reciproc a Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului

La sediul Centrului Eparhial din Baia Mare al Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului a avut loc marţi, 01 martie 2016, şedinţa anuală a Casei de Ajutor Reciproc (CAR) a preoţilor şi personalului neclerical din Eparhie, informează site-ul oficial al Eparhiei. Şedința a fost condusă de Preasfinţitul Părinte Iustin Sigheteanul, Arhiereu-vicar a Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului. Au participat reprezentanţi ai celor 8 protoierii, preoţii protopopi, precum şi membrii Permanenţei Centrului Eparhial.

În cadrul şedinţei, preşedintele Casei de Ajutor Reciproc, preotul Ioan Pop, consilier eparhial,a prezentat activitatea pe anul 2015. De asemenea, a fost prezentat raportul comisiei de cenzori şi aprobată darea de seamă, dar şi nivelul cuantumurilor de ajutorare pentru acest an calendaristic.

Preasfinţitul Părinte Iustin Sigheteanul a apreciat activitatea Casei de Ajutor Reciproc şi a mulţumit celor care administrează această instituţie de intrajutorare.

***

Casa de Ajutor Reciproc a Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului a fost înfiinţată în urmă cu un sfert de secol, după reînfiinţarea Eparhiei.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…