Basilica Travel vine în întâmpinarea pelerinilor care participă la Târgurile de turism

Agenţia Basilica Travel a Patriarhiei Române vine în întâmpinarea pelerinilor care participă la Târgurile de turism, în cadrul cărora le oferă recomandări şi informaţii complete cu privire la circuitele interne şi externe acoperite.

Pe toată perioada târgurilor, cei interesaţi beneficiază de tarife promoţionale.

„Participarea la târgurile de turism este maniera în care dorim să venim mai aproape de nevoile pelerinilor, să oferim toate informațiile necesare, să le oferim o personalizare profesionistă a pelerinajului și să asigurăm viitorul pelerin că singura lui grijă este cea a realizării fotografiilor”, ne-au declarat reprezentanţii Basilica Travel.

Agenția Basilica Travel a participat la Târgul de turism de la București din perioada 21 – 24 Februarie 2019, unde a adus în vizorul pelerinilor circuite culturale, dar şi pelerinaje deosebite la locurile sfinte.

Pentru a veni în ajutorul celor interesaţi, Basilica Travel a participat recent, în perioada 1-3 martie, la Târgul de turism Vacanța de la Timișoara.

Din dorinţa de a informa cât mai mulţi pelerini cu privire la pachetele şi condiţiile oferite, Agenţia Basilica Travel va participa la sfârşitul lunii şi la târgul organizat în partea de sud-est a ţării: Târgul de turism Vacanța de la Constanța, desfăşurat între 28-31 martie.

Standul Basilica Travel poate fi găsit în Pavilionul expozițional Constanța (Bd. Mamaia nr. 331 A), în intervalul orar 10:00 – 19:00 (joi-sâmbătă) și 10:00 – 16:00 (duminică), iar pachetele achiziţionate vor beneficia de preţuri reduse.

Mai multe detalii despre destinaţiile şi circuitele Basilica Travel pot fi consultate aici.

Foto credit: pelerinaj.ro

Comentarii Facebook


Știri recente