Basilica Travel te duce la Sf. Ier. Nectarie de la Eghina

Agenţia de pelerinaje Basilica Travel a Patriarhiei Române te duce la Mănăstirea „Sfânta Treime” din insula grecească Eghina, unde se află moaştele Sf. Ier. Nectarie cinstit anual în 9 noiembrie.

Pelerinajul este organizat în perioada 07 – 12 noiembrie 2020.

„Într-un an nu tocmai ușor, cu încercări și momente grele, ne ridicăm rugăciunile acasă la Sfântul Nectarie, în Insula Eghina. Agenția Basilica Travel invită cu mare bucurie pelerinii sa pășească pe urmele Sfântului Nectarie și să fim împreună, uniți în rugăciune la Sfânta Liturghie de hram în Insula Eghina”.

„Emoții, bucurii, rugăciune. Așteptăm pelerinii alături de noi, oferind servicii ce poartă amprenta profesionalismului și a calității. Chiar dacă perioada este una mai dificilă, respectând măsurile de siguranță și protecție putem călători, pășind pe urmele sfinților, bucurându-ne de liniștea pe care o călătorie pentru suflet o aduce”, au transmis reprezentanţii Basilica Travel.

Programul integral al pelerinajului este disponibil aici.

Înscrierile se pot face la sediile din București, disponibile pe site-ul Agenţiei Basilica Travel și online prin intermediul canalelor de social-media Facebook și Instagram.

Reprezentanții agenției reamintesc pelerinilor că toate măsurile de siguranță și protecție sunt respectate, iar siguranța pelerinilor este pe primul loc.

Foto credit: Basilica Travel


Abonează-te la newsletter şi fii la curent cu noutăţile

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente