Basilica Travel reia pelerinajele în Grecia

Începând cu 15 mai 2021, Agenţia Basilica Travel a Patriarhiei Române reia pelerinajele în Grecia.

„Este o destinaţie tare aşteptată, o destinaţie de care pelerinii ne întrebau mereu şi de a cărui dor îl duceam. Grecia are un farmec aparte şi de aceea este foarte important să ne întoarcem la pelerinajele către această destinaţie”, a declarat la Trinitas TV Ecaterina Vîrgolici, director promovare Basilica Travel.

Pentru a putea intra pe teritoriul elen, pelerinii trebuie să prezinte un rezultat PCR negativ sau adeverinţa de vaccinare cu mai mult de 14 zile de la rapel.

În funcţie de programul ales, pelerinii vor avea posibilitatea să viziteze şi să se închine la locurile sfinte din Muntele Athos, din insulele Eghina şi Evia, dar şi din Nea Makri.

„Vom merge pe urmele sfinţilor, în Grecia fiind foarte multe locuri deosebite de închinare. Astfel, mergem către Sfântul Efrem în Nea Makri, Sfântul Nectarie în insula Eghina, Sfântul Patapie, Sfântul Spiridon şi multe alte locuri frumoase la care românii au mare evlavie şi merg an de an”, a mai spus Ecaterina Vîrgolici.

Agenţia Basilica Travel şi-a redeschis sediul de la baza Colinei Patriarhiei, bulevardul Regina Maria nr. 1, unde aşteaptă pelerinii cu oferte, informaţii şi înscrieri.

Foto credit: Basilica.ro / Raluca Ene


Abonează-te la newsletter şi fii la curent cu noutăţile!

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente