Basilica Travel invită pelerinii într-un pelerinaj de o zi în Bulgaria pe urmele Sf. Cuv. Dimitrie cel Nou

Agenția de pelerinaje Basilica Travel a Patriarhiei Române invita pelerinii într-un pelerinaj de o zi în Bulgaria, pe urmele Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou.

Pelerinajul se află la tarif promoțional, iar plecarea are loc în data de 17 octombrie 2020. Programul este disponibil pe site-ul agentiei. 

„Venim în întâmpinarea pelerinilor cu oferte promoționale, cu asistență turistică și pelerinaje personalizate în functie de nevoile și așteptările pelerinilor. După o perioadă nu tocmai ușoară, am pășit alături de pelerinii Basilica Travel în pelerinaje în Grecia, Bulgaria și în toata țara noastră frumoasă”.

„Este un hop pe care împreună îl putem depăşi cu rugăciune și solidaritate. Mulțumim pelerinilor care sunt mereu alături de noi și îi asigurăm că depunem toate eforturile pentru a ne ridica la nivelul asteptărilor”, au transmis reprezentanţii Basilica Travel.

Pelerinii se pot înscrie la numerele disponibile pe site-ul agenției sau pe canalele de social media: Pelerinaje Basilica Travel (Facebook) și basilica.travel (Instagram).

Basilica Travel asigură pelerinii că în timpul pelerinajelor sunt respectate toate normele de siguranță, iar dezinfectarea autocarelor se face conform reglementărilor în vigoare, utilizându-se produse de înaltă calitate.

Sfântul Cuvios Părinte Dimitrie cel Nou a trăit pe vremea binecredincioșilor împărați româno-bulgari (secolele XII-XIV), într-un sat mic numit Basarabov sau Basarabi, așezat pe apa Lomului. Moaştele sale se află la Catedrala Patriarhală din Bucureşti.

Foto credit: arhivă Basilica Travel


Urmărește-ne și pe Twitter: @AgentiaBasilica și @BasilicaPhotos!

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente