Baschet în scaune rulante

Arhiepiscopia Sibiul, prin Asociația Filantropia Ortodoxă și în parteneriat cu Fundația Motivation România a organizat ieri, 19 iunie 2014, un meci de baschet în scaune rulante, la care au participat tineri cu dizabilități, informează TRINITAS TV.

„Partea cea mai importantă pe care o urmărește asociația este aceea de a sensibiliza opinia publică pentru ca aceste persoane cu dizabilități să nu fie marginalizate, ci considerate ca niște persoane normale în societate”, a mărturisit Pr. Cons. Nicolae Rusu, Sectorul Social al Arhiepiscopiei Sibiului.

Sibiul are prima echipă de baschet pentru persoanele cu dizabilități. Meritul aparține Asociației „Roțile Astrale” care, cu sprijinul Fundației Motivation România, a dorit ca sibienii cu dizabilități locomotorii să se întâlnească și să practice diverse sporturi.

Echipă de baschet pentru persoanele cu dizabilități a fost înființată anul trecut.

Comentarii Facebook


Știri recente

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei şi Romanaţilor

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează sâmbătă primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei.  Patriarhul Daniel i-a transmis PS Sebastian un mesaj de felicitare. Preasfinţitul Părinte Sebastian s-a născut în 5 noiembrie 1966, în…