Baldachinul Sfintei Cuvioase Parascheva a fost pregătit de sărbătoare (FOTO)

Baldachinul în care vor fi așezate spre cinstire moaștele Sfintei Parascheva și ale Sfântului Paisie de la Neamț a fost împodobit și în acest an cu o cantitate uriașă de flori de aceeași familie bucureșteană care asigură decorațiunile florale încă din 2004.

Florile sunt oferite de Florentina Buștei, care are o afacere de distribuție de flori en-gros. Ea spune că nu a stat niciodată să calculeze valoarea florilor pe care le oferă în acest scop.

„Este ultimul lucru care ne interesează. Ele trebuie să fie foarte frumoase şi să folosim atât cât sunt necesare” – din dragoste pentru sfântă, a explicat ea într-un interviu acordat anul trecut portalului Doxologia.

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 06:00, raclele cu cinstitele moaște ale Sfintei Cuvioase Parascheva şi ale Sfântului Cuvios Paisie de la Neamț vor fi depuse în baldachin. Vezi programul complet al evenimentelor.

Foto credit: Doxologia / Pr. Silviu Cluci

Comentarii Facebook


Știri recente

Părintele Sofian Boghiu a fost comemorat la Biblioteca Sfântului Sinod: Evocări, mărturii şi lansare de carte

Părintele Arhimandrit Sofian Boghiu a fost comemorat miercuri la Biblioteca Sfântului Sinod, aflată în incinta Mănăstirii Antim din Bucureşti. Mărturii&evocări Evenimentul s‑a desfășurat în Sala „Conon Arămescu‑Donici” a Biblioteca Sfântului Sinod și a reunit ierarhi, clerici…