Bacău | 43 de copii au participat la proiectul Vacanță în tinda bisericii din Parohia Păncești-Sascut

Cu binecuvântarea IPS Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, timp de două săptămâni, în Parohia Păncești din comuna băcăuană Sascut s-a derulat programul educativ și religios Vacanță în tinda bisericii.

43 copii au trăit experiențe unice, din care au învățat ce înseamnă respectul față de semeni, cunoașterea  reciprocă prin comunicare directă, dar și păstrarea credinței și a tradițiilor străbune, informează site-ul oficial al Eparhiei.

Cursurile Școlii de vară au luat sfârșit duminică, 30 iulie 2017. La finalul Sfintei Liturghii, Pr. Ioan Negoiță, Protoiereul Protopopiatului Sascut, a mulțumit credincioșilor care au susținut această activitate, cadrelor didactice și voluntarilor care s-au implicat în buna desfășurare a programului. Elevilor participanți li s-au acordat diplome de participare.

Cursurile școlii de vară din acest an s-au încheiat printr-o activitate antrenantă, numită Copiii au talent. Coordonatorii au descoperit în rândul celor mici un potențial artistic deosebit în ceea ce privește interpretarea unor piese la vioară, fluier, voce, recitarea și compunerea de poezii.

Pr. Negoiță a subliniat faptul că diversitatea și ineditul activităților desfășurate au captat atenția tuturor copiilor participanți, care au alcătuit un colectiv bine închegat, manifestându-și dorința de a participa și în viitor la astfel de activități.

Comentarii Facebook


Știri recente