Au început înscrierile pentru Tabăra Internațională de la Mănăstirea Oașa: E greu de ajuns, dar merită!

Pe grupul tinerilor NEPSIS din Mitropolia Europei Occidentale și Meridionale a fost făcut public linkul de înscriere la Tabăra Internațională de la Mănăstirea Oașa, care va avea loc între 18 și 27 iulie 2022.

Organizatorii transmit că mănăstirea va fi „un loc care să găzduiască tineri din toate colțurile lumii, dar care să păstreze un duh autentic românesc, încărcat de tradiție și credință. Departe te stresul cotidian cel obositor, colțișorul de Rai de la Oașa te așteaptă să vii să îți iei porția de românism și să te simți acasă”.

Taberele de voluntariat și activitățile pentru tineri organizate la Mănăstirea Oașa și Schitul Găbud sunt cunoscute în rândul tinerilor ortodocși.

Elena, o participantă la Tabăra Națională de la Oașa din vara trecută, a declarat:

„Am căutat liniște și am aflat pacea rugăciunii, am vrut bucuria reîntâlnirii cu mine și L-am întâlnit pe Dumnezeul ascuns în oamenii mănăstirii, în slujbele de noapte, în tăcere și-n ascultare. Am întâlnit tineri care se îndeamnă unul pe altul la frumos. La Oașa mi s-a tot dat și dat, fără ca eu să aduc nimic în schimb. Recunoștință și bucurie! E greu de ajuns, dar merită!”

Pentru înscrieri, tinerii sunt invitați să completeze un formular online: click aici.

Ia pulsul taberelor de la Oașa vizualizând albumele foto publicate pe pagina de Facebook a mănăstirii:

Taberele de la Oașa includ în program și întâlniri cu ierarhi sau oameni de cultură apropiați de Biserică.

Vezi și:

Foto credit: Facebook / Mănăstirea Oașa

Comentarii Facebook


Știri recente