Au fost anunțati câștigătorii concursului „Culorile Ortodoxiei. Cipru”

Juriul concursului „Culorile Ortodoxiei. Cipru” a anunțat recent câștigătorii competiției pe site-ul cyprus.orthphoto.net.

„Culorile Ortodoxiei. Cipru”  este un concurs organizat de Biserica Ciprului în colaborare cu OrthPhoto.net, Societatea fotografică din Cipru și Sectorul de publicistică a Bisericii Ortodoxe a Poloniei, având scopul de a promova valorile spirituale și moștenirea arhitecturală a lăcașurilor de cult din Cipru.

Marele premiu, în valoare de 600€, a fost câștigat de Polis Poliviou; locul I în valoare de 300€, a fost câștigat de Despina Anastasis, locul al II-lea, în valoare de 200€, a fost câștigat de Yiannos Pavlides, iar locul al III-lea, de 100€,  a aparținut lui Slawomir Kiryluk.

În total s-au înscris 85 de participanți din 8 țări cu un total de 1021 de fotografii.

Fotografiile câștigătoare dar și ale celorlalți participanți pot fi vizualizate pe site-ul concursului.

Juriului are recunoaștere internațională și a fost format din Constantinos Charalambous, Aleksander Wasyluk, Christodoulos Hadjichristodoulou, Kyriacos Arkatites, și Jarosław Charkiewicz.

Fotografiile câstigătoare:

Foto credit: cyprus.orthphoto.net

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Săptămâna în imagini: 17 – 23 februarie

Fotografii cu momente din viața spirituală ortodoxă surprinse prin lentilele fotografilor profesioniști sau amatori în perioada 17 -23 februarie 2020. Urmăriți-ne pe Twitter: @AgentiaBasilica Ai fotografii pentru Săptămâna în imagini? Dacă aveți fotografii care surprind…